5/7/08

Έτσι, μάλιστα!


Δεν έχουμε καλά καλά διανύσει ούτε το μισό καλοκαίρι του έτους 2008, και οι εικόνες με τις πυρκαγιές ανά την Ελλάδα, "ξαναματαεπαναλαμβάνονται!!!" Το ότι δεν υπάρχει κανένας κρατικός μηχανισμός πρόληψης, είναι γεγονός. Το ότι δεν υπάρχει ουσιαστική και καταλυτική αντιμετώπιση σε περίπτωση πυρκαγιάς, αλλά όλα βασίζονται μόνο στη... φορά του ανέμου και τη θέληση του Κυρίου (δεηθώμεν), είναι γεγονός. Το ότι δεν ιδρώνει το αυτάκι τους, είναι γεγονός.
Πρόπερσυ είχαμε την Χαλκιδική, πέρισυ την κατακα(η)μένη Πελοπόννησο και την Πάρνηθα, φέτος έχουμε ξεκινήσει από τα... light προϊόντα (βλ. Υμηττός) και... στη συνέχεια θα δούμε τι συμπεριλαμβάνει το μενού των αχόρταγων οικοπεδοφάγων και των ανήμπορων και ανίκανων πολιτικών-θεατών.
Για τα δεινά της φωτιάς, δεν συντρέχει λόγος να γίνει καμία αναφορά. Είναι τόσο γνωστά και χιλιοειπωμένα, σε σημείο που, πολλές φορές καταντούν απλά γραφικά. Έτσι κι αλλιώς, αυτοί δεν ακούν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε όλοι αυτοί να "ΚΑΟΥΝ" ως πολιτικοί και να "ΑΝΑΔΑΣΩΘΟΥΝ" απλά ως ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι, μήπως και τελικά γλυτώσουμε και κανένα δασάκι της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: